Φόρτωση ...

Συστήματα συναγερμού περιστέρι

Η εταιρεία μας synagermos.eu συστήματα συναγερμού πλέον εξυπηρετεί και την περιοχή στο Περιστέρι. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες για τη φύλαξη και ασφάλεια του σπιτιού σας.

Το θέμα της ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα ύψιστη στις μέρες μας και όχι κάτι που πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε μία αξιόπιστη και οικονομική λύση σε ότι αφορά την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο περιστέρι που να καλύπτει απόλυτα την ανάγκη σας σε προστασία και ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουμε συνεργεία με έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες οι οποίοι κάνοντας πρώτα μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, μπορούν να σας κατατοπίσουν σχετικά με την επιλογή του καταλληλότερου συστήματος ασφαλείας που να ταιριάζει στο χώρο σας και στις απαιτήσεις σας.

Έχει μεγάλη σημασία αυτό διότι το κάθε σπίτι έχει τις ιδιαιτερότητές του και μόνο ένας έμπειρος εγκαταστάτης, όπως είναι το προσωπικό της εταιρείας μας, μπορεί να σας συμβουλεύσει καταλλήλως ως προς την ορθή επιλογή του συστήματος συναγερμού για το σπίτι  για εσάς. Πρέπει να γνωρίζεται ότι στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, η  τεχνολογία έχει κάνει μεγάλα άλματα. Υπάρχουν συναγερμοί σπιτιών που η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει τα οποία έχουν άπειρες δυνατότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις προστασίας σας.

Πρέπει επίσης να γνωρίζεται ότι εκτός από φύλαξη και προστασία, ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σας. Εφόσον είναι συνδεδεμένο το σύστημα συναγερμού με κάποιο κέντρο λήψεως σημάτων , μπορείτε με το πάτημα ενός μπουτόν να καλέσετε την άμεση δράση , ασθενοφόρο, πυροσβεστική. Όποιο συμβάν λάβει χώρα στην οικία σας , ακόμα και διακοπή ρεύματος , το κέντρο λήψεως σημάτων ενημερώνεται και σε συνέχεια ειδοποιεί εσάς. Όπως βλέπετε η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας έχει πολλές πρακτικές εφαρμογές. 

Υπάρχουν δύο ειδών συστημάτων συναγερμών. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ασύρματου τύπου είτε καλωδιακού. Ο πρώτος λειτουργεί μέσω μπαταριών και ο καλωδιακός με ρεύμα που σημαίνει ότι στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να τραβηχτούν καλώδια. Και οι δύο τύποι είναι εξίσου αξιόπιστοι.

Αφού κάνετε την επιλογή του συστήματος ασφαλείας που θέλετε, το επόμενο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η εγκατάστασή του να γίνει σωστά από την αρχή. Όπως προαναφέραμε πριν, η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει έμπειρο τεχνικό που θα φροντίσει ώστε όλη η διαδικασία της τοποθέτησης να γίνει άψογα χωρίς προβλήματα.    

 

Ένα σύστημα ασφαλείας αποτελείτε από τα κάτωθι εξαρτήματα:

ü      Από την κεντρική μονάδα η οποία τοποθετείται κοντά στη γραμμή του τηλεφώνου. Καλό θα ήταν να μην είναι σε εμφανές σημείο. Η κεντρική μονάδα είναι που θέτει σε λειτουργία και δίνει τις εντολές στο σύστημα συναγερμού.

ü      Από τον αισθητήρα – ραντάρ που ανιχνεύει το χώρο που επιθεωρεί και δίνει σήμα στο σύστημα μόλις πιάσει κίνηση.

ü      Από τις παγίδες που τοποθετούνται κοντά στα ανοίγματα του χώρου, δηλαδή στις πόρτες και τα παράθυρα.

ü      Από τις σειρήνες τις εσωτερικές και εξωτερικές που ηχούν όταν γίνει παραβίαση στο χώρο.

ü      Τέλος, από το πληκτρολόγιο που τοποθετείται κοντά στην είσοδο του χώρου. Σε αυτό πληκτρολογείτε τον κωδικό σας όταν ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται το σύστημα ασφαλείας.

 

Τι περιμένετε λοιπόν ; Πάρτε  το θέμα της ασφάλειας της δικής σας και όσων αγαπάτε στα σοβαρά και ελάτε σε εμάς για τη σωστή λύση επιλέγοντας το κατάλληλο σύστημα συναγερμού

Τώρα πια μπορείτε να μας βρείτε και στο Περιστέρι και σας περιμένουμε.