Φόρτωση ...

Συμβουλές για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες

Είναι γεγονός ότι καθημερινά ολοένα και περισσότερα κρούσματα διαρρήξεων ακούμε στον περίγυρό μας, γι’ αυτό θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να τους κρατήσετε μακριά  από το δικό σας σπίτι.

Καλό θα είναι να φωτίζεται το σπίτι καλά γι’ αυτό πριν φύγετε από το σπίτι σας να αφήνετε μερικά φώτα αναμμένα ή να βάλετε προβολείς με ανιχνευτές κίνησης γιατί ένα καλά φωτισμένο σπίτι δυσκολεύει τους κλέφτες

Επίσης φροντίστε να ελέγξετε καλά να μην υπάρχουν κρυφά σημεία στα μπαλκόνια και στις αυλές για να κρυφτεί ο κλέφτης και να αποφύγετε να φυτεύετε δέντρα κοντά σε παράθυρα διότι τους διευκολύνει να ανεβούν στο μπαλκόνι μας.

Και τέλος και πιο σημαντικό χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά τοποθετήστε ένα σύστημα ασφαλείας για την πιο αποτελεσματική προστασία του χώρου σας, ένα σύστημα ασφαλείας σπιτιού τοποθετείτε εύκολα και  με τις παγίδες που μπαίνουν σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες ανιχνεύετε  κάθε κίνηση και η εξωτερική σειρήνα χτυπάει μόλις ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ο δυνατός θόρυβος τρομοκρατεί τους κλέφτες.

 Σαν αποτέλεσμα εάν φροντίσουμε να τηρήσουμε τις παραπάνω συμβουλές ασφαλείας μπορούμε να κρατήσουμε μακριά τους διαρρήκτες. Γι’ αυτό κρατήστε καλά φωτισμένο των εξωτερικό σας χώρο ακόμα και όταν λείπετε και τοποθετήστε ένα σύστημα ασφαλείας για να εξασφαλίσετε  τη μέγιστη προστασία της οικογένειας αλλά και της περιουσίας

www.synagermos.eu