Φόρτωση ...

Κάμερες ασφάλειας

Για να είναι ένα σύστημα ασφαλείας ολοκληρωμένο και να σου εξασφαλίζει πλήρως την ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας σας θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάμερες παρακολούθησης. Για τη σωστή εγκατάσταση όμως καμερών απαιτείται μια προσεγμένη και λεπτομερή μελέτη του χώρου.

Κάθε επαγγελματίας για την προστασία της επαγγελματικής του επιχείρησης είτε είναι γραφείο ή αποθήκη καλό θα είναι να έχει κάμερες ασφαλείας για να μπορεί να παρακολουθεί όλο το 24ωρο το χώρο  και τους εργαζομένους από οπουδήποτε και αν βρίσκετε  μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό του, επιπλέον το σύστημα ασφαλείας έχει ένα  DVR καταγραφικό το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να καταγράφει κάθε κίνηση από της κάμερες ασφαλείας και να τα αποθηκεύει σε ένα usb ή μια κάρτα μνήμης, με αυτή τη λειτουργία έχεις μια συνεχή ψηφιακή μετάδοση εικόνας με πολύ καλή ανάλυση ποιότητας.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένα κλειστού τύπου κύκλωμα παρακολούθησης και είναι ιδιαίτερα πρακτικός αλλά και οικονομικός τρόπος διότι σου παρέχει πλήρη κάλυψη και καταγραφή κινήσεων μέσα στη περίμετρο που καλύπτουν οι κάμερες, η εγκατάσταση τους είναι γρήγορη και εύκολη άρα είναι η ιδανική λύση για την ασφάλεια σας και με το χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας www.synagermos.eu και θα έρθει άμεσα ένας ειδικά καταρτηζόμενος τεχνικός για να μελετήσει το χώρο και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα συστήματα ασφάλειας.