Φόρτωση ...

Εγκληματικότητα και συστήματα ασφάλειας

Η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Συνεχώς έχουμε στο μυαλό μας τα  απαραίτητα μετρά ασφάλειας θα πάρουμε μια πολύ καλή λύση είναι ή συναγερμοί που μπορούν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να μας προστατεύσουν. Η κλοπές έχουν  αυξητική τάση με το πέρασμα των χρόνων. Σε αυτό βέβαια έχει συνεισφέρει και η συγκυρία με την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Μοιάζει με μια μαθηματική εξίσωση, όσο αυξάνονται τα επίπεδα της ανεργίας και ανέχειας , τόσο η εγκληματικότητα παίρνει επιπλέον προβάδισμα. Είναι παραπάνω από ευνόητο πώς πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό για να προστατέψουμε την περιουσία μας αλλά και την οικογένειά μας .

Οι αριθμοί είναι αποκαρδιωτικοί. Ολοένα και περισσότερες γίνονται οι διαρρήξεις σε σπίτια και επιχειρήσεις σε καθημερινή πλέον βάση. Όλη αυτή η δράση των κακοποιών έχει φέρει μια τρομερή ανάπτυξη στα συστήματα ασφαλείας . Ήταν κάτι φυσικό άλλωστε με την άνθιση στις τεχνολογίες γενικότερα. Χάρη σε αυτή τη τροπή ωστόσο , μπορούν τώρα οι περισσότεροι ιδιοκτήτες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για προστασία της περιουσίας τους με την εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας . Κάποτε κάτι τέτοιο αποτελούσε επιλογή αποκλειστικά  των οικονομικά ισχυρών ανθρώπων και των μεγάλων εταιριών. Τα πράγματα ευτυχώς έχουν αλλάξει γιατί σήμερα οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν το κόστος της εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού  . Η πληθώρα τους στη αγορά έχει ρίξει κατά πολύ τις τιμές ,κάνοντας τους προσιτούς για όλους. Με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν συναγερμοί για κάθε πορτοφόλι ανάλογα με τις προδιαγραφές  που θέλετε. Όπως και να έχει πάντως , ένας συναγερμός είναι αποτρεπτικός για κάθε πιθανό εισβολέα . Ο κλέφτης αποσκοπεί στο γρήγορο και εύκολο κέρδος. Δεν θέλει ούτε να παιδευτεί στο έργο του αλλά ούτε και να πιαστεί στα πράσα. Η μόνη του μέριμνα είναι να αρπάξει ότι βρει μπροστά του και να φύγει το συντομότερο δυνατό. Αντικρίζοντας λοιπόν τη σειρήνα έξω από το χώρο σας , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει γνώμη κατευθείαν.

Ακόμη μεγαλύτερη προστασία θα νιώσετε εάν συνδέσετε το σύστημα συναγερμού σας σε κάποιο κέντρο λήψης σημάτων. Πληρώνοντας μια συνδρομή θα λαμβάνετε ενημερώσεις για όλα τα σήματα που θα στέλνει το σύστημα ασφαλείας σας στο κέντρο λήψης σημάτων. Πέρα φυσικά από το ευνόητο ότι σε περίπτωση συμβάντος ενημερώνεται απευθείας η αστυνομία  , το κέντρο λήψης σημάτων αναλαμβάνει να σας ενημερώνει και για άλλα συμβάντα που μπορεί να συμβούν στο χώρο σας όπως είναι μια διακοπή ρεύματος αλλά ακόμα και μια διαρροή γκαζιού.

Όπως βλέπετε ένας συναγερμός εκτός από την πολυπόθητη αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να σας παράσχει, μπορεί να σας διευκολύνει και στην καθημερινότητά σας.